Vid varje hemmamatch jobbar runt 90 personer ideellt för oss på Örjans vall, och med Hallands största fotbollsarrangemang är klubben i behov av ännu fler. Vi söker för närvarande volontärer till matchorganisationen. Är du intresserad av att bli en av oss?

Publikvärdar

Vi arbetar ständigt för att förbättraupplevelsen för vår publik och en viktig del i den upplevelsen är det arbete våra publikvärdar utför. Före, under och efter en vanlig match på Örjans vall ställer ungefär 100 personer upp ideellt för Halmstads BK. Vi söker nu dig för att förstärka vår publikvärdsorganisation!


Vad är en Publikvärd?
En publikvärd är Halmstads BKs förlängda arm till våra besökare, för att ge alla som kommer till våra matcher bästa möjliga service genom hälsa allavälkomna och att kunna svara på de frågor man kan ha rörande arrangemanget. Manfår utbildning inom både service, HLR och brandskydd – allt för att ha rätt förutsättningarför att göra ett toppen jobb!


Vad gör vi på matchdag?
Vi träffas en stund innan vi öppnar dörrarna till publiken och går igenom dagens match tillsammans med övriga personalgrupper så alla har sammainformation inför arrangemanget. Sen går alla upp till sina respektiveläktardelar och tar han om all publik, både före och under match, men även efter.


Varför behövs du? 

Våra arrangemang har massvis med besökare och många av dem är inte vana att besöka Örjans vall – dessa behöver extrahjälp att få vår arena att kännas som deras andra hem. Men även våraregelbundna besökare uppskattar ett välkomnande av välbekanta ansikten, för de flesta besökare är det en viktig del av våra arrangemang!

Kontakt


Namn: *
Adress: *
Telefon: *
Epostadress: *
Meddelande:
Fält markerade med * är obligatoriska


Vad får man?

Arbetet är ideellt men ger möjligheten och äran att hjälpa HBK i mycket viktiga områden som gör att arrangemangen går att genomföra. Personalen får uppleva att vara en del i matchdagsorganisationen och lära sig arrangemangsarbete. För de som jobbar en större mängd matcher tillkommer en säsongsavslutning tillsammans med annan ideell personal. 


Det ger även vid väl genomfört arbete en erfarenhet till ditt personliga CV och möjlighet att få en god referens till andra.


VI söker även volontärer till damernas arrangemang. Vill du hjälpa till – maila