Välkommen till HBK-Ringen


Bygg på ditt medlemskap i HBK - bli medlem i HBK-Ringen!
1969 bildades HBK Ringen som en stödförening till moderklubben. HBK-Ringen består av drygt 400 hängivna HBK-supportrar som är beredda att ge det där lilla extra. Det finns plats för dig också!


Vi stöttar HBK på olika sätt och som medlem kommer du både närmare klubben och blir del av ett nätverk med ett stort HBK-hjärta som gemensam nämnare. HBK-Ringens överskott tillfaller klubben på olika sätt, vi delar till exempel varje år ut det åtråvärda priset Årets Kvast bland dam- och herrlaget samt utbildningsstipendier till ungdomsspelare.


Som medlem i HBK-Ringen (och därmed i moderföreningen HBK) får du, utöver alla de förmåner och erbjudande som ingår i HBK-medlemskapet, möjlighet att gå på medlemsträffar med företrädare för HBK och inbjudna gäster.
Välkommen till HBK-Ringen!

Kommande aktiviteter/Träffar 

Vi återkommer med datum för vårens upptaktsträff!


Bli medlem 
Medlemsskap i HBK-Ringen kostar 200:-, förutsatt att du även är medlem i Halmstads BK. Make/Maka/Sambo kan bli medlem i HBK-Ringen till ett pris av 200:- 


Inbetalning kan ske till bankgiro 752-4218 eller enligt avisering via e-mail eller via brev, från Halmstads BK. 


Vid inbetalning till bankgiro meddela namn, adress, telefonnummer och e-mail adress samt namn på eventuell Make/Maka/Sambo. Om vi erhåller Din ev. Make/Makas/sambos e-mailadress når vi dig med aktuella nyheter från HBK-Ringen och aviseringar om förnyat medlemskap.

Kontakt 

Klicka här för att komma till HBK-Ringens Facebooksida!

Styrelse

Henrik Lind, ordförande

ujhlind@hotmail.com

Birgitta Johansson, vice ordförande

birgitta@magiliam.com

Mats Jönsson, kassör

mats035@yahoo.se

Cathrine Johqvist

cathrine.filip@hotmail.com

Annika Werner Bryneus

abryneus@gmail.com

Lennart Elofson
elof1957@gmail.com

Caroline Bengtsson
caroline_bengtssonsp@hotmail.com