Vilken plats på Örjans vall passar dig bäst? Här beskrivs de olika alternativen! 

Huvudläktaren

Här sitter du på långsidan med bra vy över planen. ”Solsidan” är indelad i övre och nedre sektion för den som vill kunna välja mellan de två etagen. Övre sektionen 11–17 är under tak och nedre sektion 21-27 är utan tak för den som vill komma riktigt nära planen.


Västra läktaren/Levande sittplats

Här sitter ni som vill ha det bästa av två världar. Här omges du av hängivna supportrar som gärna bjuder upp till sång tillsammans med klacken på Västra ståplats. Västra läktarens sektioner 51–56 har riktigt bra vy över planen från samtliga stolar.


Västra ståplats

Västra stå är inget för den tystlåtna. Här står man upp och sjunger fram laget till seger. Här skapas en fantastisk inramning och gemenskap av våra mest hängivna supportrar. Rekommenderad ålder i klacken är från 15 år.


Västra ståplats sträcker sig längst hela långsidan. Här finns det plats för samtliga generationer där alla har samma målsättning: sjunga fram laget till seger!


Familjeläktaren

Den självklara platsen för alla HBK:are som vill ta med dig barnen upp till 15 år. Familjeläktaren är sektion 11, 21, 22, 23 och 25–27 utvalda matcher. Här köper man sina biljetter via Familjepotten och väljer själv vilka matcher man vill se med familjen.


Rullstolsläktaren

På vår rullstolsläktare kommer du nära matchen. Våra rullstolsplatser har vi på huvudläktaren med en egen ingång. Totalt finns det 10 platser. I biljettpriset ingår en ledsagarplats utan extra kostnad.