Vi har ännu inte släppt seriekort och biljetter till 2021 års säsong i Allsvenskan. Vi återkommer med information när detta släpps.

Arenan öppnar normalt sett en timme före matchstart. Vid någon enstaka match öppnas det tidigare och detta informeras det om via hemsidan och matchannons i Hallandsposten.

Förköp

Det är ALLTID billigare med förköp.  
Till vissa matcher kan det dyka upp erbjudande. Dessa noteras på vår hemsida. Genom att köpa förköp sparar du pengar, säkrar din plats i tid och du slipper stå i biljettkön när du kommer till arenan.
Se Förköpsställen längre ned på sidan.

Ungdomspriser

Gäller för personer födda 2002-07.
Ungdomar födda 2008 och senare har vid i matchkassorna fri entré. Vid förköp gäller ordinarie förköpspris för dessa. Vid risk för fullsatt kommer det att krävas biljett även för yngre personer. 
Barn upp t o m 7 år har rätt att sitta i vuxens knä.

Supporters

Insläpp för hemmasupporters sker via gamla huvudentrén där visitering sker. Biljettförsäljning och biljettkontroll görs längre in på arenan. Hemmaklacken finns på västra stå.

Bortasupporters har ståplats på norra sidan, upp till ca 1 500 platser om så önskas. När ni kommer till Örjans vall ska ni inte gå in i huvudentrén utan följa Nissan norrut tills ni kommit förbi huvudläktaren. Biljetter säljs vid bortainsläppet.
Sektionen har inte tak. Önskar ni sittplats rekommenderar vi sektion 17 som ligger närmast bortasektion, och ni får uppleva stämningen från era supportrar på ståplats.

Rullstolsplatser bokas via HBK:s kansli, tel. 035-17 18 80. Dessa platser finns på sektion 11 rad 4.

Frikort

Frikort och avhämtning av biljetter ordnar du med i blå huset som ligger bakom huvudläktaren. Kom i god tid. 
Innehavare av frikort ska vara beredda på att visa legitimation.

Kom i god tid till arenan. HBK har flera försäljningsställen där du kan köpa dricka, korv, choklad, glass m.m. I Kvasterian strax innanför entrén finns även möjlighet att köpa hamburgare.

Kontantfri arena 

Vid våra hemmamatcher är Örjans vall en kontantfri arena. Betalningssätt är kort eller swish.

Det finns ingen uttagsautomat inne på Örjans vall. Närmaste automat finns i Halmstad City, ca tio minuters gångväg från arenan.

Örjans Vall

Invigd: 30 juli 1922.
Kapacitet 2017: 10 873, varav 3833 sittplatser.
Publikrekord HBK: 19 753 mot Djurgårdens IF, 1955.
Publikrekord för sport: 20 381, Halmia - Landskrona, 1962.
Publikrekord överlag: 27 168, Gyllene Tider 2004.Förköpsställen

HBK:s kansli
Örjans vall, Laxövägen
Öppet vardagar 10.00 - 12.00 
Tel. 035-17 18 80


Halva Potten

Halva Potten-lotteri är precis som det låter, ett lotteri där en ensam vinnare tar hem Halva potten. Lotterna säljs i samband med match av våra försäljare, som rör sig runt om på Örjans vall. Dragningen sker i halvtid och vinnaren tillkännages i högtalarna under andra halvlek. Vinsten hämtas ut i matchexpeditionen (baksidan av huvudläktaren), tidigast efter slutsignal. Det går också bra att dagarna efter kontakta HBK:s kansli, Örjans vall, tel. 035-17 18 80, öppet vardagar 10-12.

Kids Corner


Vi i HBK tror jättemycket på att tillsammans med barnen göra Örjans Vall till Sveriges trevligaste arena! HBK har därför startat Kids Corner, en plats där morgondagens supportrar, det vill säga våra barn, föds in i det goda supporterskapet! Målet är att skapa minnen för livet och att värna om att alla ska känna sig hemma runt fotbollen och på Örjans Vall.

Barnen kommer vid varje tillfälle att få förbereda en happening i samband med inmarschen, det kan vara alltifrån flaggor, banderoller, trummor m.m. som man med utgångspunkt ifrån familjeläktaren tillsammans visar upp för hela Örjans Vall! Dessutom får man, på ett pedagogiskt  sätt, reda på hur man blir en bra och positiv supporter.