Förmåner


Som medlem i Halmstads Bollklubb har du följande medlemsförmåner: 

  • Tidningen Kvasten som sammanfattar årets aktiviteter. 
  • Tillträde till medlemspuben i samband med match (18+). 
  • Medlemserbjudanden på medlemskortet Inbjudan att åka med på årets ”BORTAMATCHEN” 
  • Fri entré till 1 match 
  • Rösträtt på årsmötet. Nyhetsbrev via mail. 

Samtliga rabatter och erbjudanden gäller vid uppvisande av medlemskort.

Avgifter


HBK:s medlemsavgifter för 2019 är
 
Vuxen 400:-
Pensionär 200:-
Familj 500:-
Ungdom(Född 2001 eller senare) 200:-

För att bli medlem i HBK kan du betala in medlemsavgiften till HBK:s bankgiro, 424-0149. Märk betalningen med namn, personnummer och adress.

HBK-Ringen

Bygg på ditt medlemskap i HBK - Bli medlem i HBK-Ringen! Vårt motto: Fotboll och umgänge i skön förening. 1969 bildades HBK Ringen som en stödförening till moderklubben. HBK-Ringen består av ca 450 hängivna HBK-supportrar som är beredda att ge det där lilla extra. Det finns plats för dig också!

Som medlem i HBK-Ringen (och därmed i moderföreningen HBK) får du, utöver alla de förmåner och erbjudande som ingår i HBK-medlemskapet, tillfällen till ytterligare ett antal medlemsträffar med intressanta studiebesök, föredragningar och gäster.

Medlemskap i Ringen
Medlemskap i Ringen kostar 500 kronor, då blir du även medlem i moderföreningen. Är du redan medlem i HBK kan du bli medlem i Ringen för 100 kronor. 

Du kan sätta in medlemsavgiften på bankgiro 752-4218, ange namn och kontaktuppgifter, eller höra av dig till någon i HBK-Ringens styrelse som i år är:
Ordförande
Jesper Ljung

Vice ordförande
Birgitta Johansson

Kassör
Stefan Berg
 
Sekreterare
Robert Horvath
 
Christer Johansson
 
Per ”Texas” Johansson
 
Henrik Lind

Kontakt; hbk.ringen@comhem.se
Bankgironummer: 752-4218 (märk inbetalningen med namn och emailadress)
Klicka här för att komma till HBK-Ringens Facebooksida!
Välkommen till HBK-Ringen!

Bollklubben Support

Bollklubben Support är den officiella supporterklubben för Halmstads Bollklubb. Det är vi som åker land och rike runt för att ge Klubben vårt stöd. Det är vår sång som du hör på Örjans Vall.

Genom att bli medlem hos oss bidrar du till att öka stödet för HBK. Det är genom din medlemsavgift som vi kan göra tifon och ge våra medlemmar billiga bortaresor.

Läs mer på bollklubbensupport.se

Föreningen Gamla Bollklubbare

Föreningen Gamla Bollklubbare är en kamratförening inom HBK vars syfte är att bevara tidigare spelare och ledare i HBK-gemenskapen. Kravet för medlemskap är att man har fyllt 30 år samt att man varit verksam som spelare eller ledare på seniornivå i HBK. Dessutom gäller att man också är medlem i moderföreningen. Föreningen har för närvarande ca 150 betalande medlemmar.
Föreningen bildades 1935 och var HBKs första stödförening. Från början kunde alla intresserade bollklubbare bli medlemmar. 1991 ändrades emellertid stadgarna och nu gäller följande kriterier för medlemskap: 
Medlem i moderföreningen, 30 år fyllda och tidigare spelare eller ledare i HBK.

Föreningen anordnar under året flera medlemsträffar såsom företagsbesök, utflykter, golf mm. För medlemsskap kontakta Mats Johansson, tel 070-249 59 26

Stöd HBK via Gräsroten


Med Gräsroten fördelar Svenska Spel årligen 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten och föreningslivet i Sverige. Men det är du och alla andra som spelar hos Svenska Spel som bestämmer till vilka föreningar som pengarna ska gå!

Så här fungerar det
Det är enkelt att ansluta sig till Gräsroten. Välj upp till tre favoritföreningar som får ta del av pengarna. Det gör du enkelt på svenskaspel.se, i butik eller genom att ringa till Svenska Spels kundservice på 0770 - 11 11 11.

Poäng förvandlas till pengar
När du valt dina favoritföreningar spelar du som vanligt. Varje krona du lägger på ett spel omvandlas till 10 poäng som går till din favoritförening. Du kan bidra med upp till 40 000 poäng per månad. Du kan när som helst byta förening, men poängen du ”delat ut” stannar hos de föreningar du redan valt.

Spela hos Svenska Spel
Gräsroten gäller vid spel på alla Svenska Spels spel (undantaget Vegas, Poker och Bolagsspel), oavsett om du spelar i butik, på webben eller i mobilen. Varje gång du spelar ger du poäng till din favoritförening.

Kostar inget att vara med
En gång om året (i oktober) räknas den stora poängpotten ihop. Ju fler poäng din förening har fått under året som gått, desto mer pengar ger det föreningen. Du hittar alla anslutna föreningar här. Det kostar inget att vara med i Gräsroten.

Gräsroten

Stöd HBK via Gräsroten

50 miljoner kronor till ungdomsidrotten och föreningslivet i Sverige.