2004 blev det 5-0 mot ÖSK

I dag för 20 år sedan vann HBK sin hemmamatch mot Örebro SK med 5-0. Markus Rosenberg gjorde tre mål i denna match.
Redan efter 19 minuter fick Örebro sin målvakt John Alvbåge frilägesutvisad. På den efterföljande frisparken gjorde Sharbel Touma 1-0.

Lite senare slog Touma den hörna som Tomas Zvirgzdauskas knoppade in. Precis innan paus kom trean genom Markus Rosenberg som blev frispelad av Björn Anklev.

Sex minuter efter paus kom fyran genom Markus Rosenberg när han rullar in bollen efter en framspelning av Sharbel Touma. Även femman svarade "Mackan" för när han inte kunde missa Dusan Djuric's förarbete.

Söndag 26 september 2004

Halmstads BK – Örebro SK 5 – 0

Conny Johansson – Joel Borgstrand (Andreas Johansson, 78), Tomas Zvirgzdauskas, Tommy Jönsson, Emil Jensen – Björn Anklev (Patrik Ingelsten, 68), Dusan Djuric, Magnus Svensson, Sharbel Touma – Yaw Preko (Gunnar Heidar Thorvaldsson, 31), Markus Rosenberg

Avbytare utan spel: Marcus Sahlman, Magnus Andersson

Mål: 1-0 (22) Sharbel Touma, 2-0 (34) Tomas Zvirgzdauskas, 3-0 (45+) Markus Rosenberg, 4-0 (51) Markus Rosenberg, 5-0 (67) Markus Rosenberg

Domare: Daniel Stålhammar, Landskrona

Publik: 6 584 (Örjans vall)