Förlust för U21

Det blev borta förlust för HBK:s U21-lag när dem mötte Mjällby AIF på Strandvallen.

Det var en jämn första halvlek där båda lagen hade vassa chanser. I min 22 fick  Rasmus Wiedesheim Paul ett friläge men målvakten gjorde en fin benparad. Tre min senare stod Tim Erlandsson för dubbla kvalificerade räddningar.

Efter en mållös första halvlek växlade Mjällby upp och tog ledningen i 58:e min på en hörna.

HBK kom igen och skapade genom snabba omställningar ett antal målchanser att kvittera men istället kunde Mjällby spika slutresultatet till 2-0 i 89:e minuten.

Våra A-lagspelare tillsammans med U 19-spelarna gör en riktig bra match, säger Alf Petersson, lagledare i U21.

Mjällby AIF U21 - HBK U21, 2-0 (0-0)

Startelva Tim Erlandsson - Tomas Boakye (Emir El-Kathemi, 77), Gabriel Wallentin, Marcus Olsson (Hjalmar Åberg, 68), Gustav Friberg - Hugo Rödin (Marius Lerner, 68), Olle Johansson, Måns Andersson, Villiam Dahlström (Malte Persson, 84), - Alex Hall, Rasmus Wiedesheim-Paul