Välkommen till klubben, Blair Turgott!

Vi har nu glädjen att presentera vårt nyförvärv Blair Turgott! Anfallaren som förväntas stärka lagets position ytterligare de närmsta 2.5 åren. 
Blair Turgott, 30åriga anfallaren från England som har spelat engelsk fotboll på olika nivåer men som utmärkt sig mest i Allsvenskan för både Östersunds FK och BK Häcken, är nu klar för HBK. 

- Det känns underbart att allt äntligen är klart. Ser verkligen fram emot min tid här. Hade ett bra samtal med Magnus Haglund och jag känner att detta är en klubb där jag verkligen kan uttrycka mig och vara mig själv, säger Blair och fortsätter.

- Jag har spelat mot HBK tidigare och jag vet att det är ett lag som har en bra struktur och är välorganiserat och som gör det väldigt bra just nu. Jag har sett en del av matcherna denna säsongen och jag upplever att det har blivit stora förbättringar den senaste tiden och att laget är i bra form. Jag är väldigt glad att få bli en del av gruppen och att förhoppningsvis fortsätta i samma spår. 

Vad kan vi förvänta oss av dig som spelare?
- Jag kommer göra mitt bästa och vara 100 procent varje gång jag är på planen. Förhoppningsvis överraska och göra fansen nöjda av att se mig spela. Göra mål, det är det jag är här för att göra. 

Kontraktet med Blair sträcker sig över säsongen 2026. 
Välkommen till HBK!