Förlust mot Häcken

Det blev förlust mot Häcken i en målrik tillställning som slutade 2-4.
Julius Lundberg tog ledningen nästan direkt när han sköt in 0-1 efter tre minuter. Det var mycket Häcken men det kom 1-1 efter elva minuter Blair Turgett ombesörjde en kontring, framspelad av Gisli Ejyolfsson, och säkert satte 1-1.

I 21:e minuten spelade Häcken upp och Ali Youssef kunde göra 2-1.

Det var mycket Häcken men någon minut före paus hade Rasmus Wiedesheim-Paul ett bra läge inne i straffområdet men sköt utanför.

Så mycket mer skedde inte före paus utan det var 1-2 i paus.

Efter paus hände inget direkt förrän Häckens Amor Layouni gjorde 1-3 på hörna. Någon minut senare fick HBK en frispark som Gabriel Wallentin (bilden) nickade i mål.

I 53:e minuten gjorde Zeidane Inoussa 2-4 efter en snabb omställning.

Så mycket mer hände inte utan det blev förlust mot laget från Hisingen.

Halmstads BK - BK Häcken  2 - 4

Startelva Tim Erlandsson - Joel Allansson, Gabriel Wallentin, Joseph Baffo (Bleon Kurtulus, 36), Vinicius Nogueira - Gisli Eyjolfsson, Jonathan Svedberg (Albin Ahlstrand, 62), Amir Al-Ammari, Villiam Granath (Birnir Snaer Ingason, 62) - Blair Turgott (Viktor Granath, 46), Rasmus Wiedesheim-Paul (Naeem Mohammed, 46)
Avbytare utan spel Tim Rönning, Alexander Nielsen, Andreas Johansson, Gustav Friberg, Phil Ofosu-Ayeh, Marcus Olsson, Alex Hall
Varningar Joseph Baffo (23)
Mål 0-1 (3) Julius Lindberg, 1-1 (11) Blair Turgott, 1-2 (21) Ali Youssef, 1-3 (46) Amir Layouni, 2-3 (50) Gabriel Wallentin, 2-4 (53) Zidane Inoussa