Mållöst i Bohuslän

På onsdagseftermiddagen spelade HBK en vänskapsmatch mot GAIS som spelades i idylliska Bovallstrand. Matchen slutade 0-0.
Magnus Haglund hade stuvat om i laget med sex nya spelare jämfört med senast när lagen möttes på Örjans vall.

Redan i andra minuten gjorde GAIS ett mål på nick men det dömdes bort för offside. GAIS hade sen ett friläge lite från höger men avslutet från Lucas Hedlund räddades av Tim Rönning.

Annars var det ganska fritt från målchanser och det blev inga mål under första halvlek.

I paus gjordes några byten samtidigt som Eyjólfsson och Ahlstrand bytt positioner. Det hände fortsättningsvis inte så mycket men Ejyólfsson hade ett bra långskott efter 60 minuter. Några minuter hade Ingason ett bra läge utan att lyckas.

I 69:e minuten hade Naeem Mohammed ett bra nickläge men fick inte träff. I anfallet efter hade GAIS också en bra chans. Lite senare hade GAIS en boll i ribban från snäv vinkel. Marcus Olsson hade senare en bra chans när han skarvade en hörna.

Något mål blev det inte denna eftermiddag.

Nästa match spelas nästa fredag mot Kolding IF på Öland.

GAIS - Halmstads BK  0 - 0

Startelva Tim Rönning (Tim Erlandsson, 46) - Joel Allansson, Bleon Kurtulus, Marcus Olsson, Vinicius Nogueira (Gustav Friberg, 66) - Giskli Eyjólfsson, Jonathan Svedberg, Albin Ahlstrand, Villiam Granath - Viktor Granath (Naeem Mohammed 46), Rasmus Wiedesheim-Paul (Birnir Snaer Ingason, 46)
Avbytare utan spel Thomas Boakye, Gabriel Wallentin, Joseph Baffo, Amir Al-Ammari, Måns Andersson, Emir El-Kathemi