U21 slog Trelleborg med 3-1

U21 avgjorde med två mål sista 10 minuterna på Örjans Vall.
Första halvlek blev en jämn tillställning med bra fart från bägge lagen och i slutminuterna fick först Trelleborg en jättechans men prickade ribban och sen på tilläggstid replikerade testspelaren Yannick Agnero med ett tungt skott i ribban.

I andra halvlek tog HBK över och efter en snabb omställning i den 53:e minuten ledde HBK med 1-0. Måns Andersson hittade Albin Ahlstrand som dundrade in 1-0 högt vid första stolpen.

I minut 63 kvitterade gästerna med en fin frispark levererad av Marcus Björkqvist.

Rasmus Wiedesheim-Paul följde upp en egen retur och sköt en volley i ribban efter 73 minuter.

Malte Persson blev inbytt i den 81:e minuten och tre minuter senare bredsidade han in 2-1 efter inspel av Rasmus Wiedesheim-Paul.

Malte Persson låg också bakom 3-1 när Albin Ahlstrand stötte in bollen efter lite kalabalik i TFF:s straffområdet. 91 minuter spelade då.

- Vi ska vinna matcherna och spela fin fotboll och det tycker jag att vi visar i andra halvlek på ett bra sätt, säger U21:s lagledare Alf Petersson.

HBK U21 - Trelleborgs FF U21, 3-1 (0-0)

Startelva Tim Rönning - Emir El-Kathemi, Bleon Kurtulus, Noel Wikström (Altin Mazreku, 89), Thomas Boakye (Hjalmar Åberg, 69) - Viggo Rolfsson (Linus Abrahamsson, 64), Albin Ahlstrand, Måns Andersson (Olle Johansson, 55), Altin Mazreku (Hugo Rödin, 69) - Rasmus Wiedesheim-Paul, Yannick Agnero (Malte Persson, 81)
Avbytare utan spel Noa Pastuhovic
Mål 1-0 (53) Albin Ahlstrand, 1-1 (64) Marcus Björkqvist, 2-1 (83) Malte Persson, 3-1 (91) Albin Ahlstrand