Karl-Johan Johnsson gästade damlaget

När vår tidigare målvakt, Karl-Johan Johnsson, ofrivilligt blev klubblös, så passar han på att hälsa på nära och kära. 

Kalles klubb gick i konkurs för en tid sedan och därmed söker Kalle nya utmaningar för framtiden. Det passade då bra att hjälpa till på damlagets träningar. Kalles syster Johanna Tideman, som sitter i styrelsen, frågade och då ställer Kalle upp.


Kalle körde målvaktsträning med damlagets Madeleine Sköld och Ella Lindefors. Frida Larsson som tränar med HBK fanns också med på träningen. 


- Kalle är en otroligt bra målvakt och dessutom en fantastisk person som gjorde väldigt bra ifrån sig. Det är sin sak att han är en av Sveriges bästa målvakter men han har dessutom förmågan att lära ut sina kunskaper, säger Fredrik Andersson i HBK. 


Vi hoppas på fler besök från Kalle men önskar också honom stort lycka till med att hitta nästa adress för sin fotboll. 


Andrée Johansson, tränare för damlaget fyller i, Kalle presenterade sig väldigt blygsamt så jag fick fylla i med lite statistik, om spel i Allsvenskan, proffs i olika länder, landslagsmålvakt osv. Våra målvakter fick ett bra pass och övriga spelare fick också träffa en väldigt seriös och duktig idrottsman. 


Träningen i övrigt var bra och stämningen i truppen är fin och det finns en beslutsamhet i truppen om att köra på och samla på sig poäng under hösten.