Förlust på Grimsta

Ett varsitt självmål och BP gjorde ytterligare tre. Därmed förlust på Grimsta med 4-1.
Det tog bara knappa halvminuten innan BP ledde matchen. Ett inlägg tog Marcus Olsson i huvudet och ställde Tim Erlandsson i målet.

HBK kvitterade också via ett BP-knä när styrde in ett inlägg.

BP gjorde 2-1 och 3-1 innan pausvilan signerat Jakobsen och Timossi Andersson.

HBK försökte under andra halvleken men efter en HBK-hörna i den 85:e minuten kontrade BP in slutresultatet 4-1.

Brommapojkarna - Halmstads BK, 4-1 (3-1)

Startelva Tim Erlandsson - André Boman, Gabriel Wallentin (Joseph Baffoe, 46), Andreas Johansson, Marcus Olsson (Albin Ahlstrand, 67) - Gisli Eyjolfsson, Noah Söderberg, Niilo Mäenpää (Blair Turgott, 61) - Birnir Snaer Ingasson (Rasmus Wiedesheim-Paul, 67), Villiam Granath
Avbytare utan spel Tim Rönning, Thomas Boakye, Bleon Kurtulus
Mål 1-0 (1) Självmål, 1-1 (26) Självmål, 2-1 (36) Adam Jakobsen, 3-1 (45) Alex Timossi Andersson, 4-1 (85) Evan Botchway
Varningar Noah Söderberg (45+2), Marcus Olsson (66), Vinicius Nogueira (87)