Förlust för U21

Det blev förlust för U21 när de på tisdagen tog emot Mjällby AIF i Ligacupen Elit. Laget från Blekinge vann med 4-2.
Alexander Johansson gav Mjällby ledningen tidigt i matchen innan nyförvärvet Yannick Agnero kvitterade efter en halvtimmes spel.

Några minuter senare gav Rasmus Wiedesheim-Paul (bilden) HBK ledningen men MAIF hann att göra två mål innan paus. Halvtid 2-3.

I början på andra ökade Mjällby till 2-4 genom Oscar Johnsson som därmed fastställde slutresultatet.

Nyförvärvet Jesper Westermark hade ett bra tillfälle innan paus men nicken gick över.

- Vi lyckades inte utnyttja våra klara målchanser i första halvlek och blev straffade på deras kontringslägen, säger Alf Petersson, lagledare i U21.

HBK U21 - Mjällby AIF U21, 2-4 (2-3)

Startelva Tim Rönning - Thomas Boakye, Bleon Kurtulus, Noel Wikström, Hjalmar Åberg (Hugo Rödin, 76) - Altin Mazreku (Linus Abrahamsson, 64), Niilo Mäenpää, Måns Andersson (Olle Johansson, 64), Yannick Agnero (Malte Persson, 82) - Rasmus Wiedesheim-Paul, Jesper Westermark
Avbytare utan spel Noa Pastuhovic, Manfred Nilsson
Mål 0-1 (14), 1-1 (30 Yannick Agnero, 2-1 (35) Rasmus Wiedesheim-Paul, 2-2 (40), 2-3 (43), 2-4 (58)