På tisdagen vann man DM-semifinalen mot Laholms FK på bortaplan med 3-0.

Laholms FK P19 - HBK P19, 0-3 (0-1)

Startelva Adam Wihed - Svante Karlsson (Leon Krasniqi, 60), Hugo Rödin, William Backhausen, Albin Hyseni (Lennox Wyes Pejle, 70) - Oliver Kapsimalis (Linus Abrahamsson, 60), Elliot Magnusson-Thydell (Olle Johansson, 60), Manfred Nilsson, Marius Lerner - Jonatan Skantz (Malte Persson, 60), Lukas Ek
Mål 0-1 (43) Marius Lerner, 0-2 (66) Linus Abrahamsson, 0-3 (81) Lukas Ek

På fredagskvällen var det Allsvensk match mot IFK Göteborg. Trots en fin HBK-ledning tog Blåvitt ledning. HBK vände dock till 2-1 på tre minuter. HBK gjorde även 3-1 innan paus.

I inledning av andra borde HBK kanske gjort 4-1 men Blåvitts målvakt stod för en imponerande räddning. Istället var IFK dominerade och reducerade. HBK gjorde dock 4-2 ganska snabbt där efter och tog tre poäng.

HBK P19 - IFK Göteborg P19, 4-2 (3-1)

Startelva Noa Pastuhovic - Albin Hyseni (Svante Karlsson, 56), Hugo Rödin, Noel Wikström, Hjalmar Åberg - Linus Abrahamsson (Marius Lerner, 70), Olle Johansson (Manfred Nilsson, 66), Måns Andersson, Altin Mazreku (Ludvig Arvidsson, 83) - Viggo Rolfsson (Lukas Ek, 43), Malte Persson
Avbytare utan spel Hugo Granlinger, William Backhausen
Mål 0-1 (9), 1-1 (10), 2-1 (12) Altin Mazreku (Linus Abrahamsson), 3-1 (44) Altin Mazreku (Malte Persson), 3-2 (66), 4-2 (75) Altin Mazreku (Marius Lerner)

P17

P17 kryssade mot Norrköping när man spelade 4-4 i första matchen på hemmaplan under höstsäsongen.

En match där hemmalaget är mer aggressiva och vinner många dueller. Man skapar också många målchanser och även om det görs 4 mål framåt hade det kunnat bli ännu fler om den sista koncentrationen och beslutsamheten varit där. Istället kan Norrköping straffa HBK när man väl sticker upp och gör även dom 4 mål vilket resulterar i delad poäng.

HBK P17 - IFK Norrköping P17, 4-4 (1-2)

Startelva Adam Wihed- Leon Krasniqi (Karl Jönsson,83), Kevin Andersson-Lönnergård, Svante Karlsson (Erik Ecklein,60), Lennox Wyes-Pejle- Elliot Littorin ((Sam Wijk,60), Elliot Magnusson-Thydell, Arvid Holmqvist (Erjon Kasumi,65), Oliver Kapsimalis- Ludvig Arvidsson, Jonatan Skantz

Avbytare utan speltid John Bunnert-König, Love Eriksson, Elion Zekaj

Mål 0-1 (32), 1-1 (36) Jonatan Skantz (Ludvig Arvidsson), 1-2 (39), 2-2 (69) Jonatan Skantz (Sam Wijk), 2-3 (71), 3-3 (72) Jonatan Skantz (Oliver Kapsimalis), 3-4 (76), 4-4 (88) Kevin Andersson-Lönnergård (Oliver Kapsimalis)

P16

P16 spelade borta mot serieledarna som är obesegrade. HBK startade klart bäst första 5 minuterna. Flera lägen att göra mål och en straffsituation. Men första gången Mjällby äntrar HBK:s planhalva gör dom 1-0 i minut 6.

HBK fortsätter att spela på Mjällbys planhalva, men Mjällby är vassa i sina långa bollar i omställningarna. Mjällby får straff i minut 21 och 2-0. HBK reducerar på hörna genom Gustav Buhre. Mjällby gör ytterligare ett mål innan paus.

Andra halvlek ser ungefär lika dan ut som första, där Mjällby satsar på omställningar och straffar HBK hårt. Mjällby går fram till 5-1 innan HBK kan reducera till 5-2 genom Benjamin Krupic. Mjällby gör 6-2 i minut 88, som blir slutresultatet.

Mjällby AIF P16 - HBK P16, 6-2 (3-1)

Startelva John Wahlund - Oscar Simonsson (Noah Ljungberg, 58), Gustav Buhre, Eric Kjellsson (Max Holmgren, 60), Melker Ekenstjärna (Ludvig Ek, 60) - Zack Pettersson (Noah Hallonlöf, 61), Elion Zekaj ( Vincent Kabasi, 65), Love Eriksson, Benjamin Krupic (Zack Pettersson, 85) - Karl Jönsson, Sam Wijk (Tion Salihu, 61)

Avbytare utan speltid Theodor Andersen.

Mål 1-0 (6), 2-0 (21), 2-1 (37) Gustav Buhre (Benjamin Krupic), 3-1 (43), 4-1 (46), 5-1 (59), 5-2 (66) Benjamin Krupic (Melker Ekenstjärna), 6-2 (88)