U21 vann med 2-0

På en inte fullt så jämn gräsplan på Skedalaheds IP så blev det seger för U21 mot Östers IF i ligacupen elit.

HBK fick en bra start, då Rasmus Wiedesheim-Paul redan i tionde minuten snappat upp en för lös bakåtpassning, rundat målvakten och rullat in 1-0.

En spelmässigt jämn första halvlek. Båda lagen skapade halvchanser på en gropig svårspelad gräsplan.

I andra halvlek tog Öster över och trots stort bollinnehav lyckades man inte sätta dit bollen.

HBK försvarade sig bra och i den 86:e minuten kunde Rasmus Wiedesheim-Paul i stället snyggt dribbla sig igenom Öster-försvaret för att sedan servera Villiam Dahlström öppet mål till 2-0.

- Det positiva i dagens match var att vi försvarade oss riktigt bra och att vi höll nollan, menar lagledaren Alf Peterson.

HBK U21 - Östers IF U21 2-0 (1-0)

Alexander NielsenEmir El-Kathemi, Bleon Kurtulus, Noel Wikström, Gustav Friberg - Thomas Boakye (Viggo  Rolfsson, 80), Olle Johansson, Hugo Rödin (Manfred Nilsson, 70), Villiam Dahlström - Alex Hall, Rasmus Wiedesheim-Paul.

Avbytare utan spel Altin Mazreku, Noa Pastuhovic, Hjalmar Åberg, Linus Abrahamsson, Filip Andersson.

Mål 1-0 (10) Rasmus Wiedesheim-Paul 2-0 (86) Villiam Dahlström