U21-seger mot Varbergs BoIS

U 21 tog tre poäng mot Varberg efter 2-1 på ett soldränkt Örjans Vall.

HBK startade upp starkt och Alex Hall hade ett friläge i minut 16 men Varbergs målvakt gjorde en briljant benparad. Samme man skulle ändock fyra minuter senare, efter en frispelning från Olle Johansson, distinkt avsluta till ledning 1-0.

Varberg var inte ofarliga och pressade med sitt fysiska spel och var svåra att hantera på fasta situationer, men HBK var noggranna i försvarspelet. Klart godkänd förstahalvlek.

Därför kom 1-1 som enblixt från klar himmel redan efter en min i andra halvlek.

HBK kom igen och fortsatte med hög press och i 59 min vann Alex Hall bollen högt upp i plan och via Villiam Granath frispelades Leo Hedenberg som fick smälla dit 2-1.

En härlig seger där prestationen var bra.

HBK U21 - Varbergs BoIS U21, 2-1 (1-0)

Startelva Malte Påhlsson - Melvin Sjöland, Taulant Parallangaj (Axel Abrahamsson, 45), Benjamin Hjertstrand, Gustav Friberg - Pontus Carlsson, Albin Ahlstrand, Olle Johansson, Leo Hedenberg (Altin Mazreku, 86) - Alex Hall (Edmond Berisha, 78), Villiam Granath

Avbytare utan spel Alexander Nielsen, Filip Andersson, Noel Wikström, Hugo Rödin

Mål 1-0 (20) Alex Hall (Olle Johansson), 1-1 (46), 2-1 (59) Leo Hedenberg (Villiam Granath).