Senaste nytt med Magnus Haglund

Det har varit ett landslagsuppehåll med välbehövlig återhämtning efter matchen mot Degerfors. Magnus berättar om de senaste veckorna.
Det har varit landslagsuppehåll, vad har ni gjort under den perioden?

- Veckan efter Degerforsmatchen tränade vi måndag, tisdag och onsdag, både fotboll och fys. Sedan hade vi en välbehövlig och stärkande återhämtning, torsdag-söndag, för att sedan komma tillbaka på måndagen. Under måndag, tisdag och onsdag tränade vi totalt fem pass och nu tränar vi fredag och lördag innan match på söndag. Träningarna har varit väldigt bra. Spelarna är målmedvetna och vill få en säsongsavslutning som är så stark som det bara går. Beslutsamma om att säkra en allsvensk plats till säsongen 2024. 

- Under uppehållet har även Amir Al Ammari varit iväg med de Irakiska landslaget och deltagit i två träningslandskamper. 

Hur mår truppen och hur ser skadeläget ut? 

- Truppen mår bra och skadeläget ser bra ut, det enda är att Jonathan Svedberg har varit sjuk i feber i veckan men det finns fortsatt goda möjligheter för att vara med på matchen på söndag. Kazper Karlsson är avstängd inför matchen och ej spelbar. 

Det är dags för hemmamatch igen, hur är känslan?

- Som vanligt ser vi enormt mycket fram emot att få spela på kära Örjans vall tillsammans med våra fantastiska supportrar som betyder så mycket för oss. Som stöttar spelarna i vått och torrt, ur och skur, vilket givetvis gör att man får extra energi i laget. Vill uppmana våra supportrar att fortsätta vara lika fantastiska så avslutar vi denna säsongen på bästa sätt!