6-0 för U21 mot Trelleborg

På ett vindpinat och regnigt Vångavallen så blev det storseger för U21 mot Trelleborg med 6-0.

I andra halvlek var det gasen i botten från början. 0-1 i min 47 efter att Leo Hedenberg pressade fram till ett självmål. Pontus Carlsson frispelade Jonathan Svedberg som distinkt placerade in 0-2 i 56:e minuten.

Melvin Sjöland avslutade lugnt och behärskat in 0-3 i den 58:e minuten efter att blivit fint framspelad av Villiam Granath.

I den 68:e miutenn vände Viktor Granath starkt bort sin försvarare i straffområdet och pangade in bollen i nättaket till 0-4.

Jonathan Svedberg frispelade i den 78:e minuten Altin Mazreku som sköt ribba in till 0-5.

Jonathan Swedberg fick sen i 80:e minuten avsluta med sitt andra mål till 0-6.

- Vi möter ett ungt Trelleborg men vi genomför matchen på ett väldigt bra sätt, säger Alf Petersson, lagledare i U21.

Trelleborgs FF U21 - HBK U21, 0-6, (0-0)

Startelva Malte Påhlsson - Melvin Sjöland (Edmond Berisha 86),Taulant Parallangaj (Noel Wikström, 75), Benjamin Hjertstrand, Gustav Friberg - Pontus Carlsson, Jonathan Svedberg, Olle Johansson (Måns Andersson, 75),

Leo Hedenberg (Altin Mazreku 75) - Villiam Granath, Viktor Granath

Avbytare utan spel AlexanderNielsen

Mål 0-1 (47) självmål, 0-2 (56) Jonathan Svedberg (Pontus Carlsson), 0-3

(58) Melvin Sjöland (Villiam Granath), 0-4 (68) Viktor Granath (Leo Hedenberg), 0-5 (78) Altin Mazreku (Jonathan Svedberg), 0-6 (80), Jonathan Svedberg (Villiam Granath)