Flera HBK-spelare på landslagsuppdrag

Thea Staffansson på EM-kval med F17, Lovisa Brogren på EM-kval med F18, Kazper Karlsson uttagen till EM-kval med P18 och Julia Annerhult kallad till läger på Bosön.
F17-landslaget är just nu iväg och spelar EM-kval Round 1 i Albanien och där är Thea Staffansson med. Det blev en drömstart i kvalöppningen under tisdagen när man besegrade Grekland med 2-0 på Stadiumi Niko Donova. Thea spelade hela matchen. Nästa match blir mot Belarus på fredag den 10 november klockan 14:00 på Elbasan Arena. 

I slutet på oktober var Lovisa Brogren iväg med F18-landslaget och spelade EM-kval 1 i Västerås. Första matchen spelades mot Portugal och det blev vinst med 1-0. Andra matchen blev det förlust med 3-0 mot Spanien. Sista matchen i kvalgruppen var mot Turkiet och det blev vinst med 2-0. Efter vinsten mot Turkiet säkrade man andraplatsen i EM-kvalgruppen. 

Kazper Karlsson uttagen till EM-kval i Borås den 15-21 november med P18-landslaget. Tillsammans med Sverige finns Italien, Liechtenstein och Schweiz med i gruppen. De två främsta lagen i gruppen går vidare till Elite Round 2024 och EM-slutspelet avgörs i Nordirland sommaren 2024. 

HBKs F15-spelare Julia Annerhult är uttagen till landslagsläger för flickor 15 på Bosön den 16-20 november. Detta är det andra lägret för flickor födda 08.