Andreas Johansson förlänger

Förra veckan stod det klart att Andreas "Ante" Johansson förlänger med ännu ett år för klubben. Samtidigt som Melvin Sjöland och Marko Johansson lämnar.
Under torsdagen förra veckan skrev Andreas Johansson på för ännu ett år. Magnus Haglund är nöjd med överenskommelsen. I en intervju med Hallandsposten säger han: 

- Det känns väldigt bra. Ante gjorde återigen en mycket stark säsong och han visar inga ålderskrämpor. Han fortsätter vara en mycket betydelsefull spelare i vår backlinje och en otroligt betydelsefull person i vår grupp. Han kommer till jobbet varje dag och gör sitt yttersta för laget och klubbens bästa. Jag är fantastiskt glad att han förlänger, jag är inte överraskad att vi fick till det men jag är likväl glad. 

Säsongen 2024 kan Ante skriva historia och slå rekord i Allsvenskan som den meste allsvenska spelaren genom tiderna. Det krävs bara att han spelar fyra matcher till i Allsvenskan så är rekordet slaget!

Samtidigt som Ante skriver på nytt är det två spelare i truppen som lämnar klubben. Melvin Sjöland, som kom till HBK:s akademi från Laholms FK 2019, och målvakten Marko Johansson som kom till HBK på lån i somras. 

Tack för era insatser i HBK och lycka till i er fortsatta fotbollskarriär!