P19 slog Laholm med 3-0

P19 genrepade inför P19-allsvenskan första omgång genom att spela mot division 2-laget Laholms FK. Det blev seger med 3-0 efter samma siffror i paus.
På bilden ovan ser du Alex Hall (2 mål) och Lorent Mehmeti (1 mål) som var matchens målskyttar.

HBK började bra och satte sin prägel från start och efter 15 minuter snodde Alex Hall bollen av LFK:s defensive mittfältare. Alex utmanade ena mittbacken på egen hand, tog sig förbi och satte 0-1 bakom Max Johnsson (tidigare HBK P19) i Laholmsmålet.

Elva minuter senare gjorde HBK 0-2 genom Lorent Mehmeti när han tog sig in i straffområdet och pangade in bollen i bortre hörnet.

Dagens finaste mål var 0-3 i minut 38 när HBK bedrev ett fint passningsspel och Emil Annerhult till slut satte in bollen till Alex Hall som gjorde hans andra mål.

HBK-ledarna var nöjda och belåtna med första halvlek. I andra hamnade LFK betydligt lägre och HBK hade mycket boll men hade svårare att skapa målchanser. Det skapades ändå någon men även LFK hade något läge i andra halvlek.

Ett bra genomfört genrep för P19 som har Djurgårdens IF borta i premiären.

Laholms FK A - HBK P19, 0-3 (0-3)

Startelva Alexander Nielsen - Emil Annerhult (Benjamin Fazljiu, 75), Bleon Kurtulus (Noel Wikström, 83), Wilmer Hesselgren (David Norrman, 83), Axel Abrahamsson (Filip Andersson, 75) - Viggo Rolfsson (Viktor Dahlin, 83), Måns Andersson (Olle Johansson, 62), Noel Åberg, Enis Krasniqi - Lorent Mehmeti, Alex Hall (Linus Abrahamsson, 68)
Mål 0-1 (15) Alex Hall, 0-2 (26) Lorent Mehmeti (Alex Hall), 0-3 (38) Alex Hall (Emil Annerhult)