P17 förlorade mot Mjällby

Andra matchen i ligacupen för P17 slutade med att gästande Mjällby till slut vinner matchen med 2-0.

Det var ett inledningsvis piggt hemmalag som satte högsta fart från start och vann mycket bollar genom en bra press. Första läget i matchen får Nikola Vrban som nickar Marius Lerners inlägg precis utanför stolpen. Altin Mazreku viker in från kanten några minuter senare och Malte Persson är nära att få en fot på inspelet. Med lite ytterliggare skärpa sista delen av planen kunde det blivit både ett och två mål framåt.. Mjällby växer in i matchen och tar stundtals över bollinnehavet och skapar några chanser och farliga inspel från kanterna. Men 0-0 håller sig till pausvilan.

Mjällby fortsätter göra livet surt för hemmalaget och trycker ner HBK och fortsätter hota Julian Hallonlöf i målet. I den 65:e åker HBK onödigt på en utvisning och bara minuten efter gör Mjällby 1-0. Tungt såklart med 1-0 och dessutom en man mindre sista 30min. Men killarna fortsätter kämpa men i 77:e minuten kan Mjällby också utöka ledningen till 2-0. Det blir också slutresultatet.

- Vi startar matchen bra och har bud på mål framåt men i det stora hela kommer vi inte upp i nivå idag. Även om inte spelet flyter på så måste vi lära oss att kriga på och försöka göra de lite sämre perioderna kortare. Idag sitter vi inte riktigt ihop som vi vill bakåt och tajming, löp och offensiva bitarna hade absolut kunnat vara bättre.Vi får ta nya tag i veckan och lära oss av detta, avslutar Anel Rashkaj.

HBK P17- Mjällby AIS P17 0-2 (0-0)

Startelva Julian Hallonlöf - Erion Maxharraj (Edis Helic, 70), Bleon Kurtulus, William Backhausen, Albin Hyseni - Marius Lerner, Manfred Nilsson, Gustav Nilsson (Isaac Carlsson,70), Altin Mazreku - Nikola Vrban (Dilon Ademi, 45), Malte Persson