HBK U21 vann med 4-3 i seriepremiären mot Trelleborg

U21 spelade seriepremiär igår på Halmstad Arena. En kall vårkväll med vårkvällsljus där Naeem Mohammed stod för två mål och en assist.

Trelleborg inleder bäst med bollinnehav och får ett friläge i 4:e minuten som Malte Påhlsson gör en fin räddning på.

HBK jobbar sig in i matchen och i min 14 stöter Lorent Mehmeti in 1-0 efter vackert förarbete från Naaem Mohammed. Samme man får ett jätteläge i 17:e minuten men Trelleborgs målvakt gör en grym parad.

HBK fortsätter trumma på och i 19:e minuten blir Leo Hedenberg nerdragen och HBK får en straff som Villiam Dahlström säkert placerar in till 2-0.

I 28: minuten hittar Villiam Dahlström med ett fint inlägg, Naaem Mohamed som enkelt rakar in 3-0.

Trelleborg reducerar till 3-1 (32) och fem min senare till 3-2.

I andra halvlek utökade Naeem Mohammed HBKs ledning till 4-2 (60) efter fint inspel från Villiam Granath.

Trelleborg replikerar 3 minuter senare på straff till slutresultatet 4-3.

- Vi släpper in dem i matchen lite för enkelt efter att varit överlägsna första halvtimman. Det får bli en lärdom att fortsätta jobba hårt och inte bli för bekväma efter en 3-0

ledning, men vi tar med oss en skön premiärseger, säger Alf Petersson, lagledare i U21.

HBK U21 - Trelleborg U21, 4-3 (3-2)

Startelva Malte Påhlsson - Melvin Sjöland, Gabriel Wallentin, Wilmer Hesselgren, Tomas Boakye (Emil Annerhult, 64),- Leo Hedenberg, Lorent Mehmeti, Pontus Carlsson (Noel Åberg, 82), Villiam Granath, - Villiam Dahlström, Naeem Mohammed (Enis Krasniqi, 64)

Avbytare utan spel Alexander Nielsen, Linus Abrahamsson, David Norrman, Viktor Dahlin

Mål 1-0 (14) Lorent Mehmeti (Naeem Mohammed), 2-0 (19) Villiam Dahlström (straff), 3-0 (28) Naeem Mohammed (Villiam Dahlström), 3-1 (32), 3-2 (37), 4-2 (60) Naeem Mohammed (Villiam Granath), 4-3 (63)