Storvinst för P16 mot BK Olympic

Det blev en storvinst för P16 i söndags när de slog BK Olympic med 9-0.
HBK började matchen bra och kan ta ledningen i minut 4 genom Alfred Kjellsson assisterad av Leart Asllani. Olympic stack upp några gånger utan att komma till några heta målchanser.

HBK gör ytterligare fyra mål i första halvlek och leder med 5-0 i paus.

- I pausen snackade vi om att fortsätta jobba hårt för varandra och vara påkopplade hela matchen, säger Tobias Dock i P16-staben.

HBK fortsätter vara på tårna, håller nollan och gör ytterligare fyra mål framåt i andra halvlek. Matchen slutar i en 9-0 seger.