Fidde på bättringsvägen

För snart två veckor sedan drabbades vår tidigare spelare och numera tränare för damlaget, Fredrik “Fidde” Andersson för en stroke. Som tur var så hände det på kontoret och det var flera i personalen som direkt var framme och tog hand om honom. Ambulans kom och hämtade efter endast 15 minuter så Fidde kom snabbt under vård.

- Jag är tacksam för att mina kollegor tog hand om mig direkt och skickade mig till sjukhuset, säger Fidde och fyller i:


- Min fru kom också direkt och har varit nära mig hela tiden. Min familj har varit ett enormt stöd och även mycket kärlek från laget och både nära personer men även från de som står lite längre ifrån, ingen nämnd och därmed ingen glömd. Varje liten gest betyder mycket och jag har fått enormt mycket kärlek som hjälper mig att komma tillbaka. Jag har inte fått några fysiska men däremot känner jag en enorm trötthet och behöver mycket vila.


- Damlaget tar Iztok hand om så länge men vi har en dialog precis som vi haft sedan november då vi gjorde en plan, den fortsätter vi följa med den lilla skillnaden att Iztok sköter det dagliga istället för mig. Det känns väldigt tryggt och jag och Iztok har gjort allt tillsammans hittills vilket gör att vi inte behöver förändra något bara för att jag inte är fysiskt närvarande.


- Spelarna har också tagit stort ansvar och fortsätter jobba hårt vilket är kravet vi har på dem. Det är dessutom utvecklande att se saker lite från sidan istället för att stå mitt i. Det kommer utveckla oss på sikt och vi är bara i början på det vi håller på att bygga upp.


- Nu väntar en tids sjukskrivning men snart är jag tillbaka och ser framemot att börja jobba igen, avslutar Fidde.


Vi önskar honom ett bra och starkt tillfrisknande och hoppas snart få se honom hos oss igen.