Dålig inledning förstörde för P16

P16 fick ingen bra start mot Lund, först två som skadar sig på uppvärmningen och man ligger under med 3-0 efter 23 minuter. Mycket slarv och energilöst. HBK tog sig i kragen och reducerade två gånger före paus och har läge att kvittera, men 3-2 i paus och till slut 6-4 till Lunds BK.

- I paus ingöts det mod i killarna och att inte slarva i vår speluppbyggnad. Vi behöver vara närmare varandra i defensiven, säger Fredrik Andersson i P16-staben.

Lund Kunde på två omställningar göra två mål på två minuter. HBK reducerade ytterligare men kommer inte i fatt Lund som vinner 6-4.

- Vi blir hårt straffade på Lunds omställningar, det måste vi göra bättre, avslutar Tobias Dock i P16-staben.

Lunds BK P16 - HBK P16, 6-4 (3-2)

Startelva Adam Wihed - Leon Krasniqi, Svante Karlsson, Ian Rössel (ut 73), Erik Ecklein (ut 12) - Oliver Kapsimalis, Elliot Magnusson Thydell, Dion Mehmeti, Alfred Hilding (ut 70) - Alfred Kjellsson (ut 61), William Nilsson (ut 73)

Avbytare Leart Asllani (in 61), Arvid Holmgren (in 70), Max Holmgren (in 72), Erjon Kasumi (in 72), Rasmus Karlsson (in 12, ut 72), Vincent Kabashi (in 73), Filip Tellberg

Mål 1-0 (3), 2-0 (7), 3-0 (23), 3-1 (38) Alfred Kjellsson (William Nilsson), 3-2 (41) Svante Karlsson (Oliver Kapsimalis), 4-2 (64), 5-2 (65), 5-3 (75) Svante Karlsson, 6-3 (77), 6-4 Oliver Kapsimalis (Leart Asllani)