Senaste nytt inför Hammarby: Magnus Haglund

Det blev ett fantastiskt avslut på förra veckan när man kunde säkra ytterligare 3 poäng in på kontot mot Mjällby på bortaplan. Magnus Haglund känner sig stolt över sina spelares insats.
- Det var stenhårt jobb över matchen samtliga minuter vilket betalade sig väldigt bra. Inte minst i slutet när vi kunde avgöra matchen efter ett väldigt fint spel som föregår 0-1 målet och vi höll huvudet kallt in i det sista när vi kunde avgöra med straffen till 0-2, säger Magnus och fortsätter.

- Vi känner oss överlag väldigt trygga med vårt defensiva spel. Spelet kommer mer och mer och vi är extremt fysiskt och mentalt starka vilket gör att vi har kraft att avgöra matcherna i slutet. En annan avgörande faktor som gör att vi kan avgöra är vår laganda och goda stämning i gruppen.

Tankar inför matchen mot Hammarby på söndag?

- Hammarby är ett lag där det vimlar av skickliga fotbollsspelare så det gäller att vi åter igen är starka i vårt försvarsspel och fortsätter ta vara på våra lägen vi skapar framåt. Vi kommer till matchen väl förberedda och med ett stort självförtroende. 

HBK - Hammarby IF

Söndag 4 juni 15:00

Örjans Vall