Resultat för P19 och P16 i helgen

P16 har i midsommarhelgen spelat bortamatch mot LB07 och P19 har spelat kvartsfinal i DM borta mot Kullavik. Det blev två segrar.

P16

I matchens första minutgör LB07 1-0. Tuff start på matchen. Det var ett LB07 som var hetare än HBK. Men efterhand tog HBK över mer och mer. Dion Mehmeti kan kvittera på att fint distansskott, assisterad av Arvid Holmgren i minut 44.
- I pausen pratade vi om att bollen måste gå fortare, bli rättvända mer och komma in i straffområdet oftare, säger Tobias Dock i P16 staben.

HBK har mycket boll i andra halvlek och trycker ner LB07. I minut 58 tar HBK ledningen genom Leart Asllani, assisterad av Leon Krasniqi. HBK tar sig oftare in i straffområdet och skapar heta chanser. I minut 90 fastställer Karl Jönsson slutresultatet 3-1, assisterad av Arvid Holmgren.

- Det var ingen maxprestation idag, men killarna jobbar i 90 minuter. LB07 va rlite hetare än oss i inledningen men vi tar över matchen helt efter 20 minuter. Nu går vi på välbehövlig semester, säger tränaren Fredrik Andersson.

P19

Vårt äldsta ungdomslag åkte till Särö IP för att möta Kullavik i kvartsfinal i DM. Kullavik gjorde det så bra som de kunde och försvarade sig rätt väl under för 60-65 minuterna mot ett konstant anfallande HBK.

Det stod dock 0-2 i paus efter mål av Viggo Rolfsson och Alex Hall.

En bit in i andra halvlek fick HBK:s målvakt Måns Ramström en smäll mot huvudet och mittbacken Bleon Kurtulus ställde upp och tog handskarna.

I minut 66 reducerade Kullavik till 1-2.

Sen blev det sex mål till för HBK. Linus Abrahamsson gjorde 3 och Elis Wijk, Leo Hedenberg och Emir El-Kathemi gjorde ett vardera.

Beröm och tack till Kullavik för en härlig kämpainsats, ett gott värdskap och en fin sommarkväll på Säro IP.