U21 slog Falkenberg A

Villiam Dahlström gav HBK ledningen i matchen mot Falkenbergs FF som till slut slutade med en 2-3-seger för HBK U21.
Villiam Dahlström gav HBK ledningen tidigt i matchen när HBK vann bollen högt.

Det unga HBK-gardet höll ihop det ganska bra men hemmalaget kvitterade efter 41 minuter.

I den 67:e minuten och under en bra FFF-period så tog HBK ledningen. Eller fick ledningen. En FFF-försvarare skulle passa hem till målvakt men bollen gick inte riktigt i riktning mot målvakten utan in i mål. Malte Påhlsson hade under denna perioden stått för flera högkaratiga räddningar och räddat HBK. Det skulle han göra flera gånger.

Malte Påhlsson räddade sedan en straff i minut 72 men Falkenberg kvitterade fem minuter senare efter lite kalabalik i HBK:s straffområde.

HBK fick dock sista ordet när Villiam Granath vristade in ett skott från straffområdet i den 92:a minuten.

Falkenbergs FF A - HBK U21, 2-3 (1-1)

Startelva Malte Påhlsson - Bleon Kurtulus (Viggo Rolfsson, 75), Gabriel Wallentin, Benjamin Hjertstrand, Gustav Friberg - Pontus Carlsson, Albin Ahlstrand, Melvin Sjöland, Villiam Granath - Lorent Mehmeti (Alex Hall, 78), Villiam Dahlström
Avbytare utan spel Alexander Nielsen, Enis Krasniqi
Mål 0-1 (2) Villiam Dahlström, 1-1 (41), 1-2 (67) självmål, 2-2 (77), 2-3 (90) Villiam Granath