Hur upplevde du första veckan, Meja Staffansson?

Meja Staffansson skrev på för HBK under oktober månad och hann träna en del innan nyår. Men första försäsongsveckan är över och HBK.se frågade henne hur det har varit.

Du är ny i HBK dam. Är det många nya ansikten eller känner du folk sen tidigare?

- Det är några få ansiktet som är nya men det är många av de som är i truppen som jag redan känner eller är lite bekant med.

Pappa Iztok Pristovnik (fd spelare i HBK, tidigt 90-tal) är i ledarstaben och lillasyster Thea är också med och tränar. Hur går det egentligen och blir det mycket diskussioner vid matbordet hemma?

- Jag tycker att det har gått bra hittills. Allt har varit väldigt lätt och när det kommer till just fotbollsdelen med laget så skiljer jag på pappa och tränare. På fotbollsplan är han min tränare och hemma är han pappa. Hemma har det alltid varit mycket prat kring fotboll men inte kring laget.

Hur har första veckan upplevts?

- Jag tycker första veckan med träningar har varit väldigt bra. Det har varit bra fokus, närvaro och väldigt bra fart. Det ser väldigt positivt ut och vi fortsätter såhär så kommer vi bli väldigt bra tillsammans.

Vad tror du om lagets möjligheter i år?

- Möjligheterna i år tror jag är bra. Vi är ett bra och härligt gäng som fortfarande lär känna varandra på och utanför planen. Laget vill mycket och kommer ge allt för att nå vårt mål tillsammans.