U21 slog Laholm

U21 vann på måndagskvällen med 2-1 mot div.2-laget Laholm på Halmstad Arena.

HBK satte full fart från början med högt tempo och intensitet och det saknades inte målchanser men Laholm försvarade sig bra.

I 16:e minuten skapade HBK en hörna och Naeem Mohammed stötte enkelt in 1-0 från nära håll. Laholm kom mer in i matchen och Halmiaförvärvet Gjenis Zeqiri kvittrade i den 29:e minuten på en distinkt nick.

Lorent Mehmeti avgjorde till 2-1 för HBK i andra halvlek.

Under andra halvlek krockade Laholms FK:s målvakt Petter Andersson med en HBK-spelare. Laholm hade inte någon extramålvakt med sig så Laholmsfostrade Julian Hallonlöf fick hoppa in från HBK:s bänk och stå i Laholmsmålet. Matchen avbröts med åtta minuter kvar då ambulans kom för att titta till Petter Andersson. Vi önskar Petter ett snabbt tillfrisknande från den befarade hjärnskakningen!

HBK U21 - Laholms FK 2-1 (1-1)

Startelva Alexander Nielsen - Melvin Sjöland, Gabriel Wallentin, Wilmer Hesselgren, Marcus Olsson - Leo Hedenberg, Albin Ahlstrand, Pontus Carlsson, Villiam Granath - Naeem Mohammed, Lorent Mehmeti

Avbytare utan speltid Emil Annerhult, Måns Andersson, Viggo Rolfsson, Alex Hall, Enis Krasniqi, David Norrman, Julian Hallonlöf (inhopp i Laholm, 60 min)

Mål 1-0 (18) Naeem Mohammed, 1-1 (29), 2-1 (66) Lorent Mehmeti