FotbollPlay och appen HBK Live

Man kan följa HBK på många olika sätt. Det kan vara live när något av våra många lag spelar sina matcher eller digitalt. 
Många går in på HBK:s hemsida och läser vad som händer i föreningen. Andra kanaler som förmedlar information om HBK är Facebook, Instagram, Twitter och appen HBK Live.

Om man vill se highlights från HBK:s matcher och andra matcher i Allsvenskan och Superettan, så är det fotbollplay.se som gäller. Dessutom uppdaterar vi med andra klipp från klubben som kan vara roligt att se. Det är Svensk Elitfotboll som tillsammans med klubbarna i Allsvenskan och Superettan erbjuder plattformen FotbollPlay. För att se allt innehåll behöver du logga in med ett fotbollskonto. Det är gratis att skapa ett konto. 

Förra året kom tilläggstjänsten Highlights Plus. För 35kr i månaden kan du se alla mål och andra höjdpunkter i alla matcher i Allsvenskan och Superettan - precis när de hänt. Här finns mer information om Highlights Plus. 

När du klickar på HBK PLAY på HBK:s hemsida kommer du till HBK:s sida på Fotboll Play. Kopplat till Fotboll Play finns appen HBK live. Med vår officiella app håller du dig uppdaterad kring allt som gäller Halmstads BK. I appen kan du bland annat läsa nyheter, köpa biljetter till matcherna, följa matcherna via liveuppdaterade resultat. 

Appen HBK Live laddar du ner i App Store eller Google Play. Sök på HBK Fotboll Live för att hitta rätt app.