Även P17 förlorade mot "Peking" under söndagen

Två förluster under söndagen mot IFK Norrköping blev. P17 förlorade först med 0-1 innan herrlaget också förlorade i Allsvenskan.
Foto på Emir El-Kathemi. Cred: Halmstadsport

Norrköping tog med sig tre poäng tillbaka även mot P17 under söndagen i en tight match.

Det var annars hemmalaget som inledde matchen piggast och kunde ta sig fram och hota på offensiv planhalva under första halvlek men den riktiga skärpan saknades för att komma till riktigt bra lägen. Norrköping som släppt in minst mål i serien stängde till bra och stack upp ibland men Noa Pastuhovic i hemma målet hotades inte heller. Så 0-0 i paus var inte helt orättvist.

Även andra halvlek var en tillknäppt historia där Norrköping hade lite mer boll än i första halvlek. När matchklockan slår 83 tilläts bortalaget göra 1-0 efter en hörna. Det blev även slutresultatet i matchen.

- Tycker grabbarna kämpar på och oavgjort hade nog varit mest rättvist idag, avslutar Tomas Carlsson.

HBK P17 - IFK Norrköping P17, 0-1 (0-0)

Startelva Noa Pastuhovic - Emir El- Khatemi, Erion Maxharraj, Svante Karlsson (Gustav Nilsson, 77), Wilton Ljunggren (Sinisa Antunovic, 77) - Vincent Johansson (Edis Helic, 81), Manfred Nilsson, Isaac Carlsson, Marius Lerner (Zack Jönsson Gustafsson, 64) - Malte Persson (Dilon Ademi, 83), Lukas Ek (Nikola Vrban, 64)