4-0 för P19 mot Djurgården

Efter två raka kryss där man tappat segern på tilläggstid så visade P19 sig från bästa sida idag när man slog Djurgårdens IF med 4-0 efter 2-0 i paus.
Djurgården inledde dock med trycket när man i början spelade på HBK:s planhalva men allt eftersom blev det mer HBK. HBK hade någon chans men det skulle dröja tills minut 35 innan Altin Mazreku fint smällde upp bollen i nätmaskorna. Samma Altin gjorde sedan 2-0 i 43:e minuten.

Fotocred: Halmstadsport - Altin Mazreku in action

Visst hade Djurgården chanser men Alexander Nielsen i HBK-målet var svåröverlistad och gjorde ett par tre fina parader i första halvlek.

I andra smällde HBK dit 3-0 i minut 49 efter ett fint avslut av Viggo Rolfsson. Men dagens finaste mål var 4-0 av Hugo Rödin som knorrade upp bollen i bortre krysset från 16-18 meter i den 74:e minuten.

Djurgården hotade en del även i andra men HBK och Alexander Nielsen stod pall och tre poäng till det unga blåsvarta gardet.

HBK P19 - Djurgårdens IF P19, 4-0 (2-0)

Startelva Alexander Nielsen - Emil Annerhult (Benjamin Fazljiu, 78), Noel Wikström, Hjalmar Åberg, Filip Andersson - Linus Abrahamsson (Olle Johansson, 88), Hugo Rödin, Måns Andersson (Laurent Qitaku, 85), Altin Mazreku - Edmond Berisha (Alex Hall, 85), Viggo Rolfsson (Elis Wijk, 78)
Avbytare utan spel Måns Ramström, Axel Abrahamsson
Mål 1-0 (35) Altin Mazreku (Filip Andersson), 2-0 (43) Altin Mazreku (Viggo Rolfsson), 3-0 (49) Viggo Rolfsson (Altin Mazreku), 4-0 (74) Hugo Rödin