Oavgjort på Tele2 för P19

En väldigt bra första halvlek och en bit in i andra innan Djurgården tog över och lyckades med en slutforcering. 2-2 på Tele2 Arena för P19.
Under första halvlek satte HBK standarden genom både sitt anfallsspel och sitt försvarsspel. HBK störde Djurgården med ett högt försvarsspel och sedan var man skickliga med sitt anfallsspel. Viktor Dahlin gav HBK ledningen på en hörna innan Viggo Rolfsson gjorde 0-2 innan paus och 0-2 var pausresultatet.

I andra halvlek var HBK nära 0-3, speciellt vid Enis Krasniqis chans en bit in i halvlek. Efter hand tröttnade HBK:arna och Djurgården tog över. Samtidigt kändes det inte så farligt.

Djurgården fick in 1-2 på en inläggsfrispark i 81:e minuter och på tilläggstid kvitterade även hemmalaget.

- En bra första halvlek och en bit in andra. Besviken att inte ta med sig alla tre poängen men prestationen är ändå rätt okej, säger Alexander Sakac.

Djurgårdens IF P19 - HBK P19, 2-2 (0-2)

Startelva Alexander Nielsen - Emil Annerhult (David Norrman, 72), Bleon Kurtulus, Viktor Dahlin, Filip Andersson (Benjamin Fazljiu, 77) - Linus Abrahamsson (Olle Johansson, 72), Måns Andersson, Noel Åberg, Enis Krasniqi (Laurent Qitaku, 87) - Viggo Rolfsson, Alex hall (Elis Wijk, 87)
Avbytare utan spel Måns Ramström, Lucas Gustafsson
Mål 0-1 (14) Viktor Dahlin (Viggo Rolfsson), 0-2 (37) Viggo Rolfsson (Alex Hall), 1-2 (81), 2-2 (90+2)