HBK U21 förlorade

U21 förlorade under tisdagseftermiddagen borta mot ett meriterat Malmö FF.

Malmö ägde bollen första kvarten och skapar ett antal vassa målchanser.

HBK fick helt inrikta sig på försvar och i min 33 så tar Malmö ledningen på ett klassmål av Sebastian Nanasi.

HBK har en bra period i slutet av halvleken där bland annat Villiam Granath hittade Pontus Carlsson i ett friläge men nicken stryker över ribban.

HBK fortsätter på samma fina sätt i inledningen av andra halvlek och i 49:e min skickar Albin Ahlstrand in en frispark som nickas bort till Villiam Granath som stöter bollen i mål till 1-1.

Malmö kommer tillbaka och 3 min senare forcerar man in 2-1 efter att Malte Påhlsson tippat bollen i ribban.

HBK kämpar på länge i matchen men tappar i slutet tyvärr bollar långt ner på egen planhalva och det hade man inte råd med.

Malmö hugger direkt och kan distinkt sätta 3-1 i 72:a min och avsluta med 4-1 (79).

- Det var roligt för våra unga spelare att få möta ett så kvalificerat lag som Malmö FF. Ett lag som kunde hade vunnit superettan, säger lagledare Alf Petersson.

Malmö FF U21 - HBK U21, 4-1 (1-0)

Startelva Malte Påhlsson - Melvin Sjöland (Emil Annerhult, 89), Bleon Kurtulus, Wilmer Hesselgren, Gustav Friberg - Villiam Granath, Kazper Karlsson, Albin Ahlstrand, Pontus Carlsson- Villiam Dahlström, Lorent Mehmeti (Leo Hedenberg, 70)

Avbytare utan spel Alexander Nielsen, Viktor Dahlin, Enis Krasniqi, Viggo Rolfsson, Alex Hall

Mål 1-0 (33) Sebastian Nanasi, 1-1 (49) Villiam Granath (Albin Ahlstrand) , 2-1 (52) Moustafa Zeidan, 3-1 (72) Hugo Bolin, 4-1 (79) Hugo Bolin