Förlust för U21 mot Varberg

U21 förlorade borta mot Varberg på tisdagen med 2-0.

HBK startade upp starkt och briljerade med fint kombinationsspel och skapade målchanser. Varberg var inte ofarliga och pressade med sitt fysiska spel och var svåra att hantera på fasta situationer, men HBK var noggranna i försvarspelet. 0-0 stod sig till halvlek.

HBK inledde andra halvlek på samma fina sätt och i minut 50 så fick Pontus Carlsson en dubbelchans som räddades på mållinjen och i 63:e min så träffade Lorent Mehmeti stolpen.

Varberg slutade aldrig att pressa och nickade in 1-0 på en hörna efter 77 min. Tre min senare kontrade Varberg efter en snabb omställning in 2-0. Det målet också via nick.

- Vi gör det riktigt bra i 65 min mot ett starkt seniorlag. Tyvärr är vi för ineffektiva när vi kommer till klara målchanser, säger Alf Petersson, lagledare i U21.

Varberg U21 - HBK U21 2-0 (0-0)

Startelva Malte Påhlsson - Melvin Sjöland, Bleon Kurtulus, Marcus Olsson (Wilmer Hesselgren, 60), Gustav Friberg - Villiam Granath, Albin Ahlstrand, Pontus Carlsson, Leo Hedenberg - Villiam Dahlström, Lorent Mehmeti (Alex Hall, 76).

Avbytare utan spel Emil Annerhult, Viktor Dahlin, Enis Krasniqi, Noel Åberg, Alexander Nielsen

Mål 1-0 (77), 2-0 (80)