Förlust för P16 i Trelleborg

P16 mötte Trelleborg andra gången på tre veckor.

HBK startade matchen bra. Man kombinerade sig fram på kanterna och kom in i offensivt straffområde. Redan i minut 10 var Sam Wijk nära att göra mål, men avslutet gick rakt på målvakten.

Det blåste mycket i Trelleborg vilket gjorde det svårt för killarna. I minut 39, efter att Oliver Kapsimalis tagit sig runt på kanten och serverade Sam Wijk, som osjälviskt klackar bollen vidare till Alfred Hilding som kan skicka in bollen i krysset och välförtjänt 0-1.

- I pausen pratade vi om attsitta ihop och göra det svårt för TFF, säger Alexander Nilsson i P16-staben.

Tobias Dock fyller på med att stänga mitten, då TFF hittar in där lite för lätt.

Andra halvlek startar TFF med hög press, och får utdelning redan i minut 48, efter ett bolltapp i speluppbyggnad. TFF gör även 2-1 sex minuter senare, på en kort hörna och skjuter utanför straffområdet in i mål.

- Det var dom ända avslutenTFF har och gör 2 mål, säger tränaren Fredrik Andersson.

- Vi får inte riktigt tillen forcering i slutet, vi har mycket boll men behöver få in bollen oftare i straffområdet och tävla lite hårdare för att komma till avslutningslägen, säger Alexander Nilsson.

Trelleborgs FF P16 - HBK P16, 2-1 (0-1)

Startelva Adam Wihed (ut45) - Leon Krasniqi (ut 65), Svante Karlsson (ut 75), Lennox Wyes-Pejle, ErikEcklein (ut 70) - Alfred Hilding, Erjon Kasumi (ut 75), Arvid Holmgren (ut 60),Oliver Kapsimalis - Benjamin Krupic, Sam Wijk (ut 60).

Avbytare Neo Dam (in 46), Rasmus Karlsson (in 70), Filip Tellberg (in 65), Dion Mehmeti (in 75), Alfred Kjellsson (in 60), Elliot Magnusson-Thydell (in 60), Kevin Andersson Lönnergård (in 75).

Mål 0-1 (39) Alfred Hilding (Sam Wijk), 1-1 (48), 2-1 (54)