U21 utslagna

HBK:s U21 missar chansen att försvara SM-titeln efter förlust i kvartsfinalen mot Östers IF med 1-3.
Slutresultatet hade kunnat blivit annat om Villiam Dahlström haft litet flyt i inledningen av matchen. Först fick "Ville" ett friläge redan i första minuten men där bollen smitet strax utanför stolpen och efter sju minuter sköt han i ribban.

Halvleken svängde med chanser åt bägge håll och Malte Påhlsson i HBK-målet fick svara för några svettiga räddningar före matchen gick till paus.

Efter paus tog HBK kommandot efter pausvilan men det var Öster som lyckades att göra första målet. Detta efter ett friläge i 53:e minuten.

Drygt tio minuter senare kvitterade HBK på en nick av Lorent Mehmeti, detta efter ett inlägg från Emil Annerhult.

Dock blev det HBK:s sista mål i matchen medan Östers IF gjorde ytterligare två mål innan matchen tog slut.

- Vi har spelat med ett ungt lag under hela seriespelet och ändå gick vi till SM-slutspel för andra året i rad. Vi är väldigt stolta och glad över att kunnat spela med så många killar som kommer från vår egen ungdomsverksamhet., säger Alf Peterson.

ÖSTERS IF - HBK U21  3 - 1

Malte Påhlsson - Emil Annerhult ( Wilmer Hesselgren, 75), Taulant Parallangaj, Marcus Olsson, Andreas Bengtsson - Albin Ahlstrand, Pontus Carlsson, Melvin Sjöland, Emil Tot Wikström (SamuelSvensson, 75) - Villiam Dahlström (Viggo Rolfsson, 75), Lorent Mehmeti.

Avbytare utan spel Zacharias Nilsson, David Norrman, Albin Binnefors,

Enis Krasnigi

Mål 1-0 (53) Max Eriksson, 1-1 (65) Lorent Mehmeti, 2-1 (72) André Gustafson, 3-1 (85) André Gustafson