Nyförvärv till damlaget

I sista stund innan transferfönstret stängde så gjorde damlaget klart med en ny spelare som hjälper till i de avslutande omgångarna. Johanna Andersson som spelat ca 200 matcher i Damallsvenskan för samarbetsklubben Vittsjö GIK, ansluter till truppen under nästa vecka. 

- Johanna var lagkapten i Vittsjö när jag var där som tränare under 2017 och hon är en fantastisk person som jag fortsatt hålla kontakt med sedan dess. Nu skall vi inte lägga allt ansvar på henne då hon varit borta från fotbollen efter att ha fött barn, säger Fredrik Andersson.


Johanna, som fortsatt att hålla igång med hård fysisk träning, kommer att tillföra rutin och är en av de starkaste karaktärsspelarna som "Fidde" stött på.


- När Fredrik ställde frågan så var jag först tveksam då jag tackat nej till några andra förfrågningar. Men upplägget och att det är så kort tid passar fint och det skall bli kul att spela fotboll igen, säger Johanna, eller ”Andy” som hon kallas i fotbollskretsar.


Övergången registrerades i sistastund 31: augusti och från 1 september får man inte registrera nya spelare. Johanna är spelklar den 4 september.


Vi hälsar henne varmt välkommentill Halmstads Bollklubb.