Intressanta matcher för våra äldsta lag

Serierna går in i sitt slutskede så det är viktiga poäng som står på spel när samtliga Akademilag spelar hemma i helgen.
P19 - IFK Göteborg
Lördag 17 september 13.00 - Halmstad Arena
För P19:s del spelas en viktig match på lördagen när de tar emot IFK Göteborg. Blåvitt ligger två poäng före i serien på en sjätteplats medan HBK ligger åtta. Dock skiljer det fem poäng till laget under nerflyttningsstrecket när sex omgångar återstår. En seger skulle betyda att man kan andas lite lugnare under seriens sista del.
När lagen möttes tidigare i år på Kamratgården vann IFK med 3-1.

P17 - IFK Göteborg

Söndag 18 september 12.00 - Halmstad Arena
Med sex omgångar kvar av P17 Allsvenskan Södra ligger HBK trea, tre poäng efter Elfsborg och fyra poäng före Mjällby. För att försöka hänga på topplatserna skulle en seger vara viktigt. Motståndare är IFK Göteborg som ligger på tolfte plats, precis ovanför nerflyttningsstrecket. De har dock nio poäng ner.
I bortamatchen vann HBK med hela 8-2 efter att ha lett med 6-0 i paus.

P16 - BK Olympic

Söndag 18 september 14.00 - Halmstad Arena
Redan efter två omgångar är det en ren seriefinal i P16-serien när HBK och BK Olympic möts. Det är de enda lagen som vunnit de två inledande matcherna och vinnaren i denna match kommer att skapa bra förutsättningar inför de avslutande två matcherna.
BK Olympic hamnade fyra i den södra grundseriegruppen där det var jämt mellan de fyra första lagen medan HBK vann sin serie.