Förlust för P19

P19 kunde inte ta med sig poängen över åsen efter kampen mot Helsingborg.
P19:s första halvlek var av kategorin mindre bra. Mycket felpass, mycket oreda och det kunde HIF utnyttja.

Hemmalaget tog ledningen i den 25:e minuten och precis innan paus utökade man till 2-0.

- Vi ville se en annan match i andra halvlek på många olika plan, säger Daniel Kaplinski.

HBK inledde väl och tryckte ner HIF. Hemmalaget fick omställningsmöjligheter och efter en sådan i 64:e minuten var det 3-0.

- Vi hade inte verktygen att låsa upp HIF:s försvarsspel idag. Vi hade svårt att skapa målchanser även om vårt bollinnehav var stort, säger Alexander Sakac.

Helsingborgs IF P19 - HBK P19, 3-0 (1-0)

Startelva Petter Andersson - Emil Annerhult (Enis Krasniqi, 77), Filip Eriksson (Viktor Dahlin, 65), David Norrman, Wilmer Hesselgren (Axel Abrahamsson, 54) - Pontus Carlsson, Samuel Svensson, Albin Ahlstrand, Lorent Mehmeti - Viggo Rolfsson, Albin Binnefors (Alex Hall, 82)