P19 vann mot Varberg

P19 inledde Ligacupens gruppspel med en 4-1-seger mot Varbergs BoIS på bortaplan.
Matchen i genom ägde HBK bollen med stor marginal men Varberg gjorde 1-0 i minut 18.

HBK ägde boll men de gick lite för segt och för fantasilöst. HBK kvitterade sedan i 44:e minuten på straff.

I andra dröjde det 11 minuter innan HBK tog ledningen och ju längre halvleken led desto tröttare motståndare. På tilläggstid gjorde HBK både 1-3 och 1-4.

Varbergs BoIS P19 - HBK P19, 1-4 (1-1)

Startelva Måns Ramström - Emil Annerhult, Wilmer Hesselgren, David Norrman, Axel Abrahamsson (Filip Andersson, 74) - Pontus Carlsson, Måns Andersson (Linus Abrahamsson, 90), Egon Kurtulus (Hugo Rödin, 90), Noel Åberg (Enis Krasniqi, 65) - Lorent Mehmeti (Alex Hall, 75), Leo Hedenberg (Adam Frånberg, 90)
Avbytare utan spel Julian Hallonlöf
Mål 1-0 (18), 1-1 (44) Pontus Carlsson, straff, 1-2 (56) Lorent Mehmeti (Leo Hedenberg), 1-3 (90+) Enis Krasniqi (Pontus Carlsson), 1-4 (90+) Pontus Carlsson, straff