1-1 för U21

Ett ungt U21 spelade på tisdagskvällen 1-1 mot div.2-laget BK Astrio på Söndrums IP.

Efter en jämn inledning första kvarten, vinner Lorent Mehmeti (bilden) bollen högt upp på plan och lobbskjuter snyggt 1-0 i 17:e minuten. Det var hemmalaget som hade mesta av bollinnehavet men skapade inga vassa målchanser.

Direkt i andra halvlek kvitterade Astrios nye anfallare Philip Comnell och 1-1 blev slutresultatet.

- Vi hade ett mycket ungt lag mot ett spelskickligt seniorlag. Försvarsmässigt är vi nöjda men offensivt i sista tredjedelen måste vi bli mycket skapare, menar Alf Peterson, lagledare för U21.

BK ASTRIO A - HBK U21  1 - 1

Malte Påhlsson - Phil Ofosu-Ayeh (45), Taulant Parallangaj, Filip Eriksson, David Norrman (75) - Pontus Carlsson, Albin Ahlstrand, Melvin Sjöland, Leo Hedenberg (45) - Johan Gudmundsson, Lorent Mehmeti.

Avbytare: Petter Andersson, Wilmer Hesselgren, Albin Binnefors (45), Hugo Neborg (75), Mattias Saleem Almgren (45), Viggo Rolfsson, Samuel Svensson