U21 besegrade IFK Värnamo

U21 tog sig sin fjärde vinst på sex matcher när de besegrade IFK Värnamo på bortaplan med 2-1.

Det blev en tuff match mot ett meriterat IFK Värnamo. Efter en jämn och bra första halvlek med en del halvchanser på bägge hållen gjorde HBK 1-0 i 33:e minuten genom Lorent Mehmeti fint framspelad av Johan Gudmundsson.

Efter paus inledde HBK intensivt och Johan Gudmundsson tog sig förbi målvakten i inledningen men en försvarare räddade på mållinjen. Värnamo kontrade och efter ett perfekt inlägg gjorde man 1-1 i 50:e minuten på en kraftfull nick.

HBK:s unga garde fortsatte med gasen i botten och strax efter (55) nickade Filip Eriksson (bilden) snyggt in avgörande 2-1 på en vänsterhörna från Leo Hedenberg.

- Återigen en riktigt bra U21-match där våra unga spelare med energi och skicklighet presterar på en hög nivå mot ett Värnamo med ett antal allsvenska spelare, säger Alf Peterson.

IFK Värnamo - HBK U21  1 - 2

Malte Påhlsson - Melvin Sjöland, Filip Eriksson, Taulant Parallangaj, Hugo Neborg - Oskar Murro, Leo Hedenberg (80), Samuel Svensson, Albin Ahlstrand - Johan Gudmundsson, Lorent Mehmeti (85)

Avb: Zacharias Nilsson, Emil Annerhult, Albin Binnefors, Enis Krasnigi (85), Egon Kurtulus, Viggo Rolfsson (80) David Norrman