Publikinformation HBK - AFC Eskilstuna

På lördag är det dags för årets tredje hemmamatch i Superettan och för andra matchen i följd möter HBK serieledarna. Denna gång är det AFC Eskilstuna som kommer till Örjans vall.
Vi uppmanar alla att köpa biljetter i förköp för att undvika biljettköer under matchdagen då vi endast har någon enstaka kassa öppen. Försäljningsställen ser du här.

Entréerna öppnar kl. 13.45 och stänger kl. 15.15. Kommer du därefter kan man gå in via Blå Huset på baksidan av huvudläktaren fram till kl. 15.45.
Kom i god tid för att undvika trängsel och köer.

Visitering sker vid insläpp både på hemmasektion. Vid denna match är bortasektionen stängd.

Biljetten kan uppvisas i både pappersformat och i mobilen. Ladda gärna ner er biljett i mobilen ifall det är dålig mottagning på arenan. Om du har en trasig display så bör du skriva ut biljetten i förväg då skannrarna kan ha svårigheter att identifiera biljetten.

Om du har sjukdomssymptom ska du stanna hemma.

Försök hålla avstånd till varandra så att vi inte får tillbaka högt smittotal.

Information om pyroteknik finns här.

Det är inte tillåtet att ta med sparkcyklar eller paraplyer in på arenan av säkerhetsskäl. Det är inte heller tillåtet att ta med drickor, mat, godis eller liknande in på arenan.


Rökning är förbjudet inne på arenan.

Örjans vall är en kontantfri arena så det är kort eller swish som gäller vid betalning.

Försäljningsställen/kiosker kommer att finnas bakom västra läktaren (sekt. 51-56), Örjansstugan, Kvasterian, huvudläktaren (två st.) samt vid uppvisande av medlemskort i Medlemspuben som åter är öppen.

Souvenirshopen är öppen före match, i paus och efter match.

Kameraövervakning sker vid denna match precis som vid alla våra hemmamatcher matcher för att kunna identifiera ev. ordningsstörare.

Övre delen av Silvergranskurvan kommer att vara stängd p.g.a. renovering.

Parkering sker på ordinarie platser i centrum. Det finns platser på Folkparken, parkeringshus inne i city. Från city tar det drygt 10-12 minuter att gå längs Nissan till Örjans vall. Det kommer att vara avstängt för parkering från Olympiavägen och Wallbergsgatan ner mot Örjans vall, samt från Hallands Konstmuseum.

Välkomna till Örjans vall!