Vi borde punkterat matchen

HBK-tränaren Magnus Haglund var mycket besviken efter förlusten mot Landskrona BoIS. En match som började riktigt bra och där HBK borde gjort fler mål än det enda under första halvtimman.

- Jag är otroligt nöjd med första där vi gjorde nästan alla rätt som vi hade jobbat med på förhand. Problemet är att vi bara gör ett mål när vi är det klart bättre laget och skapar fler chanser, de har egentligen inte någon målchans under första halvlek, anser Magnus Haglund.


Landskrona gör tre byten i paus och inne i deras omklädningsrum sa tränaren Billy Magnusson att de ska vara glada att det bara står 1-0 i paus.


- Inledningen på andra halvlek är också okej och vi har någon chans att göra 2-0 men det blev mer och mer en match där det står mer och väger, tycker Magnus.


Då i mitten på andra halvlek kvitterar hemmalaget.

- De gör mål på sin första målchans i matchen efter sextiofem minuter. Tungt för oss att släppa in på deras  första målchans. De har någon chans där vi räddar på mållinjen och sen försöker vi forcera i slutet utan att få till trycket i avslutningarna, säger Magnus.


I stället hade då BoIS gjorde ett mål som skulle visa sig bli ett segermål efter ett drömskott.

- Vi är besvikna och tycker att vi borde punkterat matchen i den perioden där vi var väldigt bra under första halvleken. Hade vi där gjort ett andra mål så hade segern varit nära för oss. Vi vet att 1-0 är en bräcklig ledning och andra halvlek är ju mer en böljande och jämn halvlek, avslutar Magnus Haglund som lovar att de ska jobba på under veckan för att vara väl förberedda mot Utsiktens BK på söndag.