P19 vann årets sista match!

HBK begav sig under lördagen till ett kyligt Helsingborg för att möta Eskilsminne i sista gruppspelsmatchen i ligacupen. Det slutade med 3 poäng och gruppseger.

Eskilsminne startade matchen piggast och kunde ta ledningen genom en djupledsboll som friställde hemmalagets anfallare som rullade in 1-0 i den 12:e minuten.

HBK hade flertalet målchanser i den första halvleken men fick inte in bollen i nät utan 1-0 stod sig till paus.

HBK fick träna sitt anfallsspel i den här matchen där Eskilsminne var kompakta och försvarade sig lågt matchen igenom.

I den andra halvleken lossnade målskyttet där HBK lyckades göra fem mål och släppa in ett mål efter en fast situation.

-En match där vi återigen skapar mängder med målchanser och bör göra fler mål framåt men det är också en match där vi ställs på prov i vårt anfallsspel på offensiv planhalva samt i vårt försvarsspel där det främst gällde att sätta vårt höga försvarsspel och att stoppa kontringar emot oss. Det här var vår sista match för säsongen och nu går P19-killarna på ett välförtjänt uppehåll efter en lång säsong. Stort beröm till killarna för den här säsongen, avslutar HBK-staben.

Eskilsminne P19 - HBK P19, 2-5 (1-0)

Startelva Julian Hallonlöf - Emil Annerhult (Benjamin Fazljiu, 75), David Norrman (Hugo Rödin,46), Axel Abrahamsson, Filip Andersson - Enis Krasniqi (Linus Abrahamsson, 70), Noel Åberg (Måns Andersson, 63), Egon Kurtulus, Leo Hedenberg (Noel Åberg, 77) - Lorent Mehmeti (Adam Frånberg, 75), Viggo Rolfsson (Alex Hall 46).

Avbytare utan spel Adam Wihed.

Mål 1-0 (12), 1-1 (53) Alex Hall (Emil Annerhult), 1-2 (68) Leo Hedenberg (Alex Hall), 1-3 (74) Linus Abrahamsson (Leo Hedenberg), 2-3 (83), 2-4 (89) Noel Åberg (Adam Frånberg), 2-5 (90) Alex Hall (Noel Åberg).