Mellandagssnack med Isabel Sandström

Isabel Sandström är ny målvakt i damtruppen. Ursprungligen från Hasko men har spelat både i Laholms FK och i Halmia. Dessutom har hon varit en sväng i USA. HBK.se tog ett mellandagssnack med henne.

Du skrev på för HBK i oktober. Hur har tiden varit efter det?

- Sedan jag skrev på i oktober har mitt liv flutit på som vanligt. Jag har fullt upp med att jag pluggar min master i informationssäkerhet via Luleå Tekniska Universitet. Jag jobbar även som konsult i informationssäkerhet och som dataskyddsombud. 

- Jag bor även i Göteborg så jag har fått lägga till att pendla ner till Halmstad i mitt vardagspussel. Men det är bara kul.

Det har precis varit jul. Hur har du firat?

- Detta året har jag firat jul i Stöten med min sambo och hans familj för att åka skidor. Det är inte min grej men jag kämpar på.

Hur håller du igång under uppehållet?

- Under uppehållet har det, som sagt, blivit en del skidor men på hemmaplan har det blivit mycket gym och målvaktsanpassad träning för att komma tillbaka så redo som möjligt.

Vad ser du fram emot att göra i HBK-tröjan?

- Jag ser fram emot att prestera så bra som möjligt ute på planen och att bli ett topplag i serien. 

- Det ska bli kul med att både möta BK Häcken och Malmö FF. Under hösten nu spelade jag med Laholms FK och då tränade jag med Häcken. När jag bodde i Malmö så var jag målvaktstränare för MFF:s F17-lag. Det ska bli kul att få möta sin gamla kompisar igen.

HBK önskar Isabel och alla andra HBK:are en god fortsättning.